”Dia Tengah Pujuk Daddy Dia Nak Makan Ais Kecik Je”Yana Samsudin Dipuji Keluarga Bahagia Dan Punyai Suami Mithali

218

Norliana binti Samsudin atau lebih dikenali sebagai Yana Samsudin, ialah seorang pelakon, pengarah, penulis skrip, penyanyi dan model wanita Malaysia.

Secara umunya,anak pelakon Yana sememangnya agak nakal,tetapi sangat bijak akalnya seperti ibu beliau.Yana yang sering melayan karenah Aisy Mateen sering mendapat perhatian dan pujian dari orang ramai.

Yana juga yang sering berkongsi foto dan video mengenai Aisy Mateen sering menjadi tumpuan buat para netizen,kerana sifat anak beliau yang cukup pintar sering membuatkan para netizen teruja melihat gelagat Aisy Mateen.

 

Terbaru,Yana telah berkongsi satu video yang cukup menarik buat para-para peminat beliau.Gelagat Aisy Mateen yang mencuba memujuk Papanya untuk memakan ais batu yang kecil.

Apa yang turut menjadi tumpuan juga,Suami beliau yang sedang menyuap Aisy Mateen makan.Sangat manis apabila suami beliau turut menyuap Yana sambil menyuap anak beliau.Video yang berudasi beberapa minit tersebut telah mendapat perhatian dan pujian dari orang ramai.

VIDEO:

KOMEN NETIZEN:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumner:Instagram Yana Samsudin / Viral Kami

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here